Predstavitev družbe

Gradbeni inštitut ZRMK je družba z omejeno odgovornostjo, ki je ustanovljena za nedoločen čas in izvaja strokovne storitve in svetovanja na področju materialov in konstrukcij, bivalnega okolja, gradbene fizike in energije, geotehnike in geologije, prometnic in infrastrukture, izvaja laboratorijske in in–situ preiskave ter sodeluje na področju trajnostnega razvoja slovenskega graditeljstva, inovacij in sodobne tehnologije. V okviru Gradbenega inštituta ZRMK deluje šest centrov, laboratorij ZRMK in poslovna enota v Mariboru, ki smo jo odprli leta 2006 in omogoča neposredno povezavo in še boljšo komunikacijo z našimi naročniki v severovzhodni Sloveniji.

Gradbeni inštitut ZRMK nadaljuje skoraj 75-letno tradicijo na področju razvoja, raziskav ter zagotavljanja vodilne vloge razvojno tehnološkega inštituta s področja graditeljstva.

Zaradi medsebojnih sinergijskih učinkov in strateškega sodelovanja na področju raziskovalnega in aplikativnega dela ter izvajanja visoko zahtevnih storokovnih nalog je 21. decembra 2016 postal DRI upravljanje investicij, Družba za razvoj infrastrukture, d.o.o. družbenik Gradbenega inštituta ZRMK.

Poslovnim partnerjem ponujamo reševanje kompleksnih nestandardnih vprašanj v obliki celovitih rešitev na področju razvoja, tehničnega in tehnološkega svetovanja, projektiranja in zagotavljanja kakovosti gradbenih materialov in izvedbe del. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo programsko in raziskovalno opremo.

Politika kakovosti

Vodstvo in zaposleni na Gradbenem Inštitutu ZRMK smo zavezani k dolgoročnemu sodelovanju s svojimi naročniki, strokovnosti ter kakovosti svojih izdelkov in storitev, pravočasnosti izvedbe in spodbujanju notranje kulture v družbi. V ta namen imamo vzpostavljen sistem vodenja in zagotavljanja kakovosti po standardu SIST EN ISO 9001 in pri določenem obsegu dejavnosti v laboratoriju tudi skladno s standardom SIST EN ISO/IEC 17025. S sistemom kakovosti zagotavljamo najboljšo kakovost naših storitev za potrebe kupcev, pri čemer upoštevamo tudi vso relevantno zakonodajo in standarde.
Delujemo neodvisno in nepristransko, ter z nenehnim prilagajanjem in izboljševanjem naših storitev ter sistema kakovosti.

 
 
 

Kontakt

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o.

Dimičeva ulica 12
1000 Ljubljana, SI

Telefon: + 386 (0)1/ 280 81 81
E-pošta: info@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.