Predstavitev družbe

Gradbeni inštitut ZRMK je družba z omejeno odgovornostjo, ki opravlja storitve za državo, njene organe in pravne osebe javnega prava ter lahko nastopa tudi na trgu s pridobitveno dejavnostjo, vendar slednje ni bistveni del dejavnosti. V okviru Gradbenega inštituta ZRMK deluje šest centrov, laboratorij ZRMK in poslovna enota v Mariboru:

Poslanstvo Gradbenega inštituta ZRMK je nadaljevanje skoraj 70-letne tradicije na področju razvoja, raziskav ter zagotavljanja vodilne vloge razvojno tehnološkega inštituta s področja graditeljstva.
Zaradi medsebojnih sinergijskih učinkov in strateškega sodelovanja na področju raziskovalnega in aplikativnega dela ter izvajanja visoko zahtevnih storokovnih nalog je 21. decembra 2016 postal DRI upravljanje investicij, Družba za razvoj infrastrukture, d.o.o. družbenik Gradbenega inštituta ZRMK.

V okviru inštituta deluje šest centrov z različnimi dejavnostmi in Poslovna enota v Mariboru. Na inštitutu je zaposlenih deset doktorjev znanosti, štirje magistri in več deset univerzitetno izobraženih inženirjev in več strokovnih sodelavcev različnih usmeritev. Na podlagi sodelovanja v domačih in tujih projektih se povezujemo s številnimi partnerji in inštitucijami doma in tudi širše. Poslovnim partnerjem ponujamo reševanje kompleksnih nestandardnih vprašanj v obliki celovitih rešitev na področju razvoja, tehničnega in tehnološkega svetovanja, projektiranja in zagotavljanja kakovosti gradbenih materialov in izvedbe del. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo programsko in raziskovalno opremo.

Zavezani smo dolgoročnemu sodelovanju s svojimi naročniki, strokovnosti ter kakovosti svojih izdelkov in storitev, pravočasnosti izvedbe in spodbujanju notranje kulture v družbi. V ta namen razvijamo sodoben način vodenja in zagotavljanja kakovosti po standardu ISO 9001. Delujemo neodvisno in nepristransko.

Leta 2006 smo v Mariboru odprli poslovno enoto, ki omogoča neposredno povezavo in še boljšo komunikacijo z našimi naročniki v severovzhodni Sloveniji.

 
 
 

Kontakt

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o.

Dimičeva ulica 12
1000 Ljubljana, SI

Telefon: + 386 (0)1/ 280 81 81
Telefaks: + 386 (0)1 / 280 81 91
E-pošta: info@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.