Priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu, podeljena na sejmu MEGRA 2011

Minister za promet, dr. Patrick Vlačič, je 29. marca 2011 v okviru slavnostne otvoritve 24. mednarodnega sejma gradbeništva in gradbenih materialov Megra v Gornji Radgoni podelil priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu.Ocenjevanje in podelitev priznanj znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) poteka letos že petnajstič. Prvi dve priznanji ZKG sta bili podeljeni za montažo stavbnega pohištva na sejmu DOM v Ljubljani. Ocenjevalne komisije so letos pregledale in ocenile sedem prijav in le petim prijaviteljem oziroma njihovim izdelkom in storitvam dodelile zadostno število točk za pridobitev najvišjega priznanja s področja graditeljstva v Sloveniji - Znak kakovosti.

Nagrajenci, ki so prejeli to laskavo priznanje, so bili Gras d.o.o., za izvedbo konstrukcijskih ojačitev na objektih kulturne dediščine in objektih z elementi kulturne dediščine, podjetje Rima d.o.o za Izvedbo obnove fasad na stavbah kulturne dediščine in stavbah s sestavinami kulturne dediščine, podjetje Bramac strešni sistemi d.o.o. za Profiliran betonski strešnik "Bramac Klasik, Donav, Rimski", Izolacija Zorman d.o.o. za Izvedbo ravnih streh z bitumensko hidroizolacijo ter podjetje Hipox d.o.o. za Izvedbo vodotesne zaščite betonskih in AB konstrukcij.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.