Izobraževanje

Gradbeni center Slovenije ima dolgoletno tradicijo in izkušnje na področju izvajanja strokovnega izpopolnjevanja in usposabljanja kadrov, katerega cilj je posredovanje in posodabljanje znanj s področja graditeljstva. Z uspešnim upravljanjem znanja si podjetje zagotovi večjo konkurenčnost; zaposleni lahko hitro dostopijo in uporabijo pridobljeno znanje in veščine.

V okviru programov izobraževanja in usposabljanja posredujemo novosti, sodobne trende in razvojne usmeritve v stroki, skrbimo za prenos dobre gradbene prakse, udeleženci si lahko pridobijo specialna znanja in spretnosti. S tem namenom, prirejamo tečaje, seminarje, posvetovanja, delavnice, okrogle mize za strokovno javnost s področja gradbeništva, arhitekture, strojništva in drugih strok. Predavatelji oz. izvajalci programov so vrhunski strokovnjaki za posamezna področja, ki delujejo v okviru GI ZRMK in zunanji sodelavci iz najrazličnejših inštitucij v Sloveniji in tujini. Pri pripravi programov sodelujemo tudi z domačimi in tujimi univerzami in drugimi inštituti, resornimi ministrstvi in posameznimi podjetji.

Izobražujemo in usposabljamo kadre, ki delujejo na področju materialov in tehnologij, gradbenih konstrukcij, gradnje in prenove stavb, bivalnega okolja, gradbene fizike, energije v stavbah in gospodinjstvih, geotehnike in geologije, gradnje in vzdrževanja prometnic. Pripravljamo posebne programe za posamezna podjetja in službe.

Organiziramo in izvajamo najrazličnejša izobraževanja in usposabljanja za širšo javnsot v okviru mednarodnih projektov, pri katerih sodeluje GI ZRMK.

 
 
 

Informacije in prijave

Dodatne informacije o izobraževanjih in usposabljanjih so na voljo na telefonski številki 01/280 83 07 ali GSM 031/880 566. Svoja vprašanja nam lahko posredujete tudi na e-naslov: usposabljanje@gi-zrmk.si ali neva@gi-zrmk.si.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.