Usposabljanje upravnikov

Usposabljanje upravnikov

11. marec 2017

GI ZRMK  v zadnjih štirih mesecih že petič organizira dvodnevno usposabljanje za upravnike večstanovanjskih stavb, saj imajo slednji pomembno vlogo pri ozaveščanju in informiranju etažnih lastnikov večstanovanjskih stavb o prednostih celovite energetske prenove ter pri odločitvah v zvezi z naložbo v posamezne ukrepe za povečanje energetske učinkovitosti in pri odločitvi za izvedbo celovite energetske sanacije večstanovanjske stavbe.

Usposabljanje je brezplačno za tiste, ki opravljajo storitev upravljanja pri pravni ali fizični osebi, ki je registrirana za upravljanje z nepremičninami oz. osebam, ki so zaposlene pri družbah, ki izvajajo storitev upravljanje večstanovanjskih in drugih stavb z več posameznimi deli.

Več informacij najdete na tej povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.