Strokovne prireditve na sejmu MOS

11. september 2013

Gradbeni inštitut ZRMK pripravlja v okviru projekta ENSVET na 46. sejmu MOS v Celju brezplačna in neodvisna svetovanja in predavanja za obiskovalce sejma.

Neodvisna in brezplačna energetska svetovanja za občane bodo potekala vsak dan od 10. do 18. ure. SVetovanje bo na razstavno svetovalnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK v dvorani L1, prostor št. 21.

Svetovanja bodo za obiskovalce sejma izvajali energetski svetovalci projekta ENSVET (www.ensvet.si)

Poleg brezplačnih in neodvisnoh svetovanj bodo v Celjanki in sejni sobi E2 potekala brezplačna in neodvisna predavanaj, ki jih bodo izvajali energetski svetovalci projeta ENSVET.

Energetski svetovalci bodo tako občanom v pomoč pri odločitvah, kako zmanjšati ali čim bolj racionalno načrtovati porabo energije za ogrevanje in pripravo sanitarne tople vode, kakšen sistem ogrevanja ali haljenja je pametno izbrati in še marsikaj. Na predavanjih boste lahko izvedeli, kako načrtovati energijsko učinkovito hišo in instalacije v njej, kakšna toplotna zaščita je potrebna, kakšne so cene posameznih energentov, kakšne so prednosti sodobnih kurilnih naprav, solarnih sistemov, obtočnih in toplotnih črpalk ter obnovljivih virov energije, kako odpraviti plesen. Seznanili se boste lahko s prakso pri obnovi hiše, kako ukrepati ob naravnih nesrečah. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.