Strokovne prireditve GI ZRMK na sejmu AGRA

24. avgust 2013

Na sejmu AGRA v Gornji Radgoni bo vsak dan od 10. do 18. ure potekalo brezplačno energetsko svetovanje za občane. Svetovanje bo na razstavno svetovalnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK v dvorani A1.

Svetovanja bodo za obiskovalce sejma izvajali energetski svetovalci projekta ENSVET (www.ensvet.si).

Poleg brezplačnih svetovanj bodo na razstavnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK v hali A1 za obiskovalce in stroko med soboto in četrtkom potekale tudi krajše strokovne predstavitve s področij: trajnostne gradnje in načrtovanja, energijske učinkovitosti gospodinjskih aparatov, energijsko učinkovite gradnje in prenove stavb, mreženja in usposabljanja strokovnjakov za izdelavo energetskih izkaznic in energetskoh pregledov ter okoljskega in trajnostnega vrednotenja stavb, s poudarkom na zelenem javnem naročanju ter upoštevanje LCA in LCC metode, nizkoenergijske stavbe, ter investicije na energetskem področju.

Predstavljeni bodo tudi mednarodni projekti programa Inteligentna energija Evropa: Madrid, BUY SMART+, Yaeci, Green Twinning, NZEB2021 ter program FP7: OPEN HOUSE in HIGHRISE, program Srednja Evropa: CEC5 in CombinES ter program Območje Alp: CABEE.

V dvorani 4 bo potekal tudi celodnevni strokovni posvet in okrogla miza projekta CombinES na temo Uspešnost pri pridobivanju nepovratnih sredstev za nizkoenergijske sanacije in gradnje - Možnosti ter primeri dobre in slabe prakse. 

 

Preberi več

 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.