AJM d.o.o.

Podjetje AJM iz Kozjaka nad Pesnico je že petič prejelo priznanje Znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva iz lastne proizvodnje, lesena in PVC, in sicer za montažo oken, vrat, senčil, polic, komarnikov in panoramskih sten, za katere imajo ustrezna poročila o preskušanju, ki so jih pridobili v aktreditiranih laboratorijih ter ostala dokazila o kakovosti.

Poleg sodobnega načina vgradnje ponujajo tudi posebne izvedbe glede na značilnosti projekta in tip nosilne konstrukcije. Rešitve pripravijo v sodelovanju s projektantom in proizvajalcem – dobaviteljem profilnih elementov. Dobra stran njihove montaže je tudi reševanje toplotnih mostov in drugih detajlov s področja gradbene fizike, pri čemer se dejavno vključujejo v načrtovanje objekta.

Kot prvi v Sloveniji so izdelali navodila za vgradnjo, namenjeno monterjem, ki jih nenehno sproti nadgrajujejo. Poleg tega pri vgradnji uporabljajo kakovostne materiale in orodja ter upoštevajo sodobna pravila stroke. Uporabljeni materiali imajo ustrezna poročila o preskušanju in certifikate. Priprava delovnega procesa in obvladovanje izvedbe montaže poteka v skladu s SIST ISO 9001. O poteku del vodijo zapisnik, prevzem izvedenih del pa se opravi po temeljitem lastnem pregledu in pregledu predstavnikov naročnika.

Za zagotavljanje servisa in vzdrževanja stavbnega pohištva imajo na razpolago posebej opremljena vozila. Podjetje skrbi za vsakoletno dodatno izobraževanje monterjev in njihovo seznanjanje z novostmi pri izdelkih, materialih in načinih vgradnje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.