Izobraževanje

Gradbeni center Slovenije ima dolgoletno tradicijo na področju izvajanja strokovnega izpopolnjevanja in usposabljanja kadrov s področja graditeljstva. Podjetja in posamezniki si le z novimi znanji in spoznanji, dobrimi praksami, novostmi in najnovejšimi trendi zagotavljajo konkurenčnost na globalnem trgu ter predvsem višjo dodano vrednost.

V okviru programov izobraževanja in usposabljanja posredujemo novosti in razvojne usmeritve v stroki, skrbimo za prenos dobre gradbene prakse, udeleženci si lahko pridobijo posebna znanja in veščine. S tem namenom prirejamo tečaje, seminarje, posvetovanja, delavnice, okrogle mize za strokovno javnost s področja gradbeništva, arhitekture, strojništva in drugih strok. Predavatelji oz. izvajalci programov so vrhunski strokovnjaki za posamezna področja, ki delujejo v okviru Gradbenega inštituta ZRMK in zunanji sodelavci iz najrazličnejših inštitucij v Sloveniji in tujini. Pri pripravi programov sodelujemo tudi z domačimi in tujimi univerzami in drugimi inštituti, resornimi ministrstvi in posameznimi podjetji.

Izobražujemo in usposabljamo kadre, ki delujejo na področju materialov in tehnologij, gradbenih konstrukcij, skoraj nič-energijske gradnje in prenove stavb, bivalnega okolja, gradbene fizike, energije v stavbah in gospodinjstvih, geotehnike, geologije, gradnje in vzdrževanja infrastrukture. Pripravljamo posebne programe za posamezna podjetja in službe.

Organiziramo in izvajamo najrazličnejša usposabljanja za širšo javnost v okviru mednarodnih projektov, pri katerih sodeluje Gradbeni inštitut ZRMK.

 
 
 

Informacije in prijave

Za vse informacije o izobraževanjih in organizaciji predavanj, nas pokličite na telefonsko številko: 01/280 83 07 ali GSM: 031/880 566. Svoja vprašanja nam lahko posredujete tudi na e-naslov: neva.jejcic@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.