JELOVICA OKNA d.o.o.

Podjetje JELOVICA OKNA iz Škofje Loke je poznano kot renomiran proizvajalec lesenega stavbnega pohištva. Manj znano pa je, daje eden izmed redkih proizvajalcev, ki so pridobili poročila o preskušanju lastnih izdelkov v akreditiranem laboratoriju ter da na osnovi teh poročil izdajajo CE oznake in izjave o lastnostih. Okoljsko priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu so prejeli že tretjič za vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva lastne proizvodnje, skladno s smernicami RAL.

Pohvalno je, da so pripravili podrobnejša navodila za vgradnjo, namenjena predvsem montažnim skupinam, ter nadgradili sam postopek vgradnje. Vse rešitve montaže pripravijo v sodelovanju z lastnim razvojnim oddelkom (imajo tudi lastno testirno napravo za preskušanje zrakotesnosti in vodopropustnosti izdelkovter s pooblaščenim stokovnjakom tesnilnega sistema v Sloveniji. Pohvalno je tudi njihovo reševanje toplotnih mostov in drugih detajlov s področja gradbene fizike.

Vsi uporabljeni materiali imajo ustrezna poročila o preskušanju in certifikate, upoštevajo sodobna pravila stroke in skrbijo za kakovostno orodje. Priprava delovnega procesa in obvladovanje proizvodnje poteka v skladu s SIST ISO 9001. O poteku del vodijo zapisnik s fotodokumentacijo, prevzem izvedenih del pa se opravi po temeljitem lastnem pregledu in pregledu predstavnikov naročnika.

Podjetje skrbi za dodatno izobraževanje zaposlenih in njihovo seznanjanje z novostmi pri izdelkih, materialih in načinih vgradnje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.