Novice

 
Razvrsti po:
 
  • CELOVITA ENERGETSKA PRENOVA STAVB (U1-3)

    01. april 2021

    Usposabljanje o celoviti energetski prenovi stavb bo potekalo v sredo, 14. aprila, in četrtek, 15. aprila 2021, med 9:00 in 15:30 ter v petek, 16. aprila 2021, med 9:00 in 14:00 uro v e-obliki in je namenjeno energetskim svetovalcem mreže ENSVET. Dogodek poteka v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE v koordinaciji Ministrstva za okolje in prostor. Gradbeni inštitut ZRMK je zadolžen za pripravo programa, organizacijo in izvedbo usposabljanja, ki je za udeležence brezplačno.
    Več
     
  • ŠIRŠA, ENERGETSKA IN POTRESNA PRENOVA STAVB (U6-2)

    05. marec 2021

    Usposabljanje za predstavnike lokalnih skupnosti oz. občin o širši, energetski in potresni prenovi stavb bo potekalo od srede, 24.marca, do petka 26. marca 2021 med 9. in 15. uro v e-obliki. Dogodek poteka v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE v koordinaciji Ministrstva za okolje in prostor. Gradbeni inštitut ZRMK je zadolžen za pripravo programa, organizacijo in izvedbo usposabljanja, ki ej za udeležence brezplačno.
    Več
     
  • NACIONALNA KAMPANIJA "ZABOLJŠIZRAK.SI"

    26. februar 2021

    NACIONALNA KAMPANIJA "ZABOLJŠIZRAK.SI" - Strokovni posvet preko spleta 23. marca, 21. aprila in 1. junija 2021 Kampanija je namenjena tudi spodbujanju kakovostne gradnje, ki naj bo trajnostno zasnovana in izvedena. Vabljeni, da se nam pridružite.
    Več
     
  • NACIONALNI PRIROČNIK - MODELI LOKALNIH ZELENIH POLITIK

    15. februar 2021

    Pred vami je nacionalni priročnik, ki obravnava modele zelenih lokalnih politik v Sloveniji in je nastal v okviru projekta Local4Green.
    Več
     
  • WEBINAR - LOKALNE POLITIKE ZA SPODBUJANJE OBNOVLJIVIH VIROV ENERGIJE

    12. februar 2021

    V sredo, 17. februarja 2021, med 10.00 in 11.30 vabljeni predvsem župani in njihovi najožji sodelavci na WEBINAR USPOSABLJANJE na temo lokalnih politik za spodbujanje obnovljivih virov energije. Na dogodku bo obravnavana metodologija pristopa k preoblikovanju fiskalne politike za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije in konkreten prikaz nabora možnih davčnih ukrepov občinskega proračuna. Udeležba na dogodku je brezplačna.
    Več
     
  • USPOSABLJANJE o širši, energijski in protipotresni prenovi stavb - U6-1

    01. december 2020

    Gradbeni inštitut ZRMK (GI ZRMK) v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, ki ga vodi Ministrstvo za okolje in prostor, organizira tridnevno usposabljanje z oznako U6-1 o širši, energijski in protipotresni prenovi stavb. Dogodek se bo odvijal od srede, 16. decembra, do petka, 18. decembra 2020, med 9. in 15.30 oz. v petek do 14. ure v e-obliki.
    Več
     
  • USPOSABLJANJE ZA PROJEKTANTE o energijsko učinkovitem zunanjem stavbnem pohištvu in njegovi vgradnji (U3-1)

    02. november 2020

    Gradbeni inštitut ZRMK (GI ZRMK) je v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, ki ga vodi Ministrstvo za okolje in prostor, zadolžen za organizacijo in izvedbo tridnevnih usposabljanj ključnih deležnikov v procesu prenove stavbnega fonda s ciljem pospešiti energijsko prenovo stavb ob sočasnem upoštevanju tudi drugih pomembnih vidikov. Niz tematskih usposabljanj je namenjen tudi projektantom. Usposabljanje bo potekalo od srede, 18. novembra, do petka, 20. novembra 2020, med 9. in 15.30 oz. v petek do 14. ure v e-obliki.
    Več
     
  • VABILO NA USPOSABLJANJE o sistemih ogrevanja, prezračenja in klimatizacije s poudarkom na obnovljivih virih energije pri energijski prenovi stavb

    28. september 2020

    Tridnevno usposabljanje o sistemih ogrevanja, prezračenja in klimatizacije s poudarkom na obnovljivih virih energije pri energijski prenovi stavb (U5-1) bo potekalo od srede, 21. oktobra, do petka, 23. oktobra 2020, med 8. in 15. oz. 13. uro v dvorani Povodni mož na GR v Ljubljani ali v e-obliki, ki je namenjeno predstavnikom občin in ožjega javnega sektorja.
    Več
     
  • OKOLJSKO OZNAČEVANJE IN KEMIKALIJE

    28. september 2020

    Okoljsko označevanje in Kemikalije - v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE v koordinaciji MOP sta izšli dve brošuri, namenjeni javnim naročnikom in ponudnikom v RS.
    Več
     
  • HAPPEN NOVIČNIK O CELOVITI PRENOVI STAVB

    21. avgust 2020

    Z veseljem vas obveščamo, da bo v okviru projekta HAPPEN izšel četrtletni HAPPEN NOVIČNIK, ki vas bo seznanil z novostmi na področju celovite prenove stavb v mediteranskem območju.
    Več
     
 
Prvi56789ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.