Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Trajnostni elementi bivalnega in delovnega okolja

    02. februar 2016

    SEJEM AMBIENT Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je potekal od 17. do 22. novembra 2015 sejem Ambient, na katerem je aktivno sodeloval tudi GI ZRMK s svojimi dejavnostmi, predvsem s prikazom dobrih praks trajnostnega razvoja in trajnostne gradnje ter bivalnega okolja.
    Več
     
  • TRAJNOSTNA GRADNJA IN MOBILNOST NA SEJMU NARAVA-ZDRAVJE

    02. februar 2016

    GI ZRMK je tudi letos sodeloval na 46. sejmu Narava-zdravje, ki je potekal od 5. do 8. novembra 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V sklopu »Naravno sobivanje« je predstavil trajnostno gradnjo in e-mobilnosti, neodvisna strokovna predavanja in svetovanja za obiskovalce sejma in stroko ter prikazal primere dobrih praks. Doc. dr. Henrik Gjerkeš pa je kot član sodeloval tudi pri natečaju za pridobitev naziva Planetu Zemlja prijazna občina. Razstavno-svetovalni prostor GI ZRMK si je z zanimanjem ogledala tudi ministrica za okolje in prostor, ki je slavnostno tudi odprla sejem.
    Več
     
  • VARČNO IN VARNO NA PETEM EKO RELIJU

    02. februar 2016

    Peti EKO RELI je potekal 13. novembra 2015 od Ljubljane do Maribora v organizaciji Društva Planet Zemlja in partnerjev.
    Več
     
  • 16. ŠUKLJETOVI DNEVI V ZNAMENJU PLAZOV

    02. februar 2016

    16. ŠUKLJETOVI DNEVI, 23. oktober 2015 V Hotelu Plaza v Ljubljani so potekali že 16. Šukljetovi dnevi, na katerih se je predstavil Center za geotehniko in geologijo z geotehničnim vrvnim sidrom CA.TI-ZRMK in ostalimi dejavnostmi
    Več
     
  • GI ZRMK na 48. sejmu MOS

    08. september 2015

    Za obiskovalce 48. sejma MOS, ki bo potekal od 8. do 13. septembra 2015 v Celju, Gradbeni inštitut ZRMK pripravlja manjše razstave in svetovanja s področja trajnostnega razvoja, trajnostne gradnje, učinkovite rabe energije, obnovljivih virov energije in bivalnega ugodja v dvorani L na razstavno-svetovalnem prostoru št. 38 ter brezplačna delavnico v Modri dvorani II.
    Več
     
  • PO NEODVISEN NASVET NA SEJEM AGRA 2015

    19. avgust 2015

    SEJEM AGRA, 22. do 27. avgust 2015 Na sejmu AGRA pripravljamo za obiskovalce sejma brezplačna, strokovna in neodvisna svetovanja in predavanja vse dni sejma v HALI A1, št. 216.
    Več
     
  • EKO KONFERENCA

    20. april 2015

    GI ZRMK, okoljsko naravnani inštitut, vsako leto aktivno sodeluje na Eko konferencah, ki jih vsako leto, prva je potekala leta 2010, prireja planet Zemlja.
    Več
     
  • 3. Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi Naturo

    13. april 2015

    17. - 19.4.2015, Gornja Radgona

    Brezplačna, strokovna in neodvisna svetovanja za obiskovalce sejma, investitorje in zaposlene v turizmu, ki jih zanima EKO turizem, trajnostna gradnja in zdrav način bivanja. Svetovanja in predstavitve bodo potekala v hali B, razstavno-svetovalni prostor št. 818.

    Več
     
  • Pomladni sejem v Gornji Radgoni, 26. - 29.3. 2015

    24. marec 2015

    Gradbeni inštitut ZRMK na Pomladnem sejmu v Gornji Radgoni pripravlja bogat strokovni program za obiskovalce sejma, stroko, upravnike in nepremičninske posrednike, predstavnike javne uprave in lokalne skupnosti.
    Več
     
  • Podeljeni okoljski priznanji za vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva na sejmu DOM 2015

    18. marec 2015

    Znak kakovosti v graditeljstvu, edinstven znak za okolje v Sloveniji, smo pred 20 leti razvili s podporo pristojnih ministrstev, obeh zbornic in fakultet ter stroke na Gradbenem inštitutu ZRMK. Že devetnajsto leto zapovrstjo smo izpeljeli slavnostno podelitev priznanj, tokrat na največjem sejmu v Sloveniji, sejmu DOM, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Priznanji sta v okviru slavnostne otvoritve sejma DOM, 10. marec 2015, podelila dr. Miro Cerar, predsednik Vlade RS, in docentka dr. Marjana Šijanec Zavrl iz Gradbenega inštituta ZRMK. Dobitnika priznanja sta bili montaži zunanjega stavbnega pohištva, prijaviteljev AJM in Jelovica okna.
    Več
     
 
Prvi1314151617ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.