Projekt IEE Buy Smart

V mesecu maju 2009 je začel z delom projekt Buy Smart s podnaslovom Zeleno odločanje je modra odločitev. Projekt sofinancira Evropska komisija v okviru programa Intelligent Energy Europe, trajal pa bo do konca oktobra 2011.

Projekt bo razvijal, promoviral in izvajal instrumente zelenega naročanja oz. naročanja energetsko učinkovitih in okolju ter uporabniku prijaznih izdelkov in storitev v javnem in zasebnem sektorju. Gre za nadaljevanje v letu 2008 zaključenega projekta EIE GreenLabelsPurchase, v okviru katerega so bila med drugim izdelana računska orodja in vodniki za zeleno naročanje za različne produktne skupine. V prvi fazi projekta bodo omenjeni standardizirani izdelki posodobljeni in predelani v uporabniku še prijaznejšo in enostavnejšo obliko.

 

Preberi več

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.