Gradbeni center Slovenije

Gradbeni center Slovenije
 
Razvrsti po:
 
 • Na sejmu DOM podeljeni priznanji ZNAK kakovosti

  V okviru večernega sprejema na sejmu DOM v Ljubljani sta bili 8. marca 2011 podeljeni priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu za montažo zunanjega stavbnega pohištva. Priznanji sta podelila generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije mag. Samo Hribar Milič in namestnica člana uprave Gradbenega inštitut ZRMK dr. Marjana Šijanec Zavrl.
  Več
   
 • Priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu, podeljena na sejmu MEGRA 2011

  Minister za promet, dr. Patrick Vlačič, je 29. marca 2011 v okviru slavnostne otvoritve 24. mednarodnega sejma gradbeništva in gradbenih materialov Megra v Gornji Radgoni podelil priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu.Ocenjevanje in podelitev priznanj znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) poteka letos že petnajstič. Prvi dve priznanji ZKG sta bili podeljeni za montažo stavbnega pohištva na sejmu DOM v Ljubljani. Ocenjevalne komisije so letos pregledale in ocenile sedem prijav in le petim prijaviteljem oziroma njihovim izdelkom in storitvam dodelile zadostno število točk za pridobitev najvišjega priznanja s področja graditeljstva v Sloveniji - Znak kakovosti.
  Več
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.